Cautare

3791 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (3.19 secunde)
"...daca murim aici in lanturi si in haine vargate nu noi facem cinste Poporului Roman, ci Poporul Roman ne-a facut onoarea sa murim pentru el..." Vasile Voiculescu in vara lui 1958, este arestat Vasile Voiculescu, care avea saptezeci si patru de ani si traia retras, profesand medicina mai mult gratis, pentru saraci.
italienistul, criticul literar, scriitorul, poetul si traducatorul roman Geo Vasile (1942); ... istoricul literar si poetul roman Vasile Gherman Pop (1909); ... publicistul, criticul si istoricul literar roman George Ivascu (1988); ... regizorul, producatorul, dramaturgul si scenaristul american George Axelrod (2003);
Printre semnatari, Lavinia Sandru, Roberta Anastase, Mircea Hava, Darius Valcov, George Scripcaru si altii.
El s-a intalnit, la Chisinau, cu omologul sau moldovean Vasile Tarlev, cu care a discutat despre relatiile politice si economice dintre cele doua tari.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari. ... deputatii PSD Adrian Nastase, Miron Mitrea, Emilian Cutean, Mihail Sireteanu si Serban Mihailescu, senatorul PC de Arges George Copos si fostul deputat PSD Ioan Savu.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc.
Volum pe care l-am gandit sub semnul versului unui alt neuitat prieten si poet, George Tarnea:
Impreuna cu prefectul judetului, George Iacob, am facut toate demersurile necesare pentru prelungirea protocolului. ... Si ne vom orienta catre Academia de Studii Economice sau catre Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, a explicat Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... „Nu sint un fan al lui Vasile Bulucea.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
google-analytics.com